Teatre

L’objecti de teatre és despertar el gust per la creativitat i l’expressió, també en públic.

Mitjançant contes teatralitzats i activitats dinamitzadores, intentem que els infants s’alliberin, perdin la vergonya, i gaudeixin de l’expressió corporal, gestual i declamativa, que treballem i entrenem.

S’estimulen i desenvolupen les facultats creatives i dramàtiques de cada nen proposant diferents situacions, reals o imaginàries, que van augmentant de complexitat a mesura que van adquirint experiència i entrenament.

Preparem una demostració en públic a final de curs que permet treballar en equip, respectar-se i trobar el gust en la creació i l’expressió.

Els nens participen en la preparació tècnica i així aprenen que no només la representació de l’espectacle és important sinó que aquest treball previ és essencial.

teatre

Ioga

Aquesta activitat ajuda a que els infants des de ben petits aprenguin a tenir consciència del seu cos i de la seva ment.

Mitjançant el Ioga i la pràctica del Mindfulness, els alumnes exerciten la seva respiració i aprenen a relaxar-se, per fer front a l’estrès, a situacions conflictives i a la falta de concentració afavorint la seva salut física i emocional.

Les postures de ioga actuen sobre el cos de manera completa. En l’activitat es tonifiquen els músculs, es deixen anar les articulacions, es millora la circulació sanguínia, es reforça l’aparell respiratori i sobretot es potencia l’equilibri del sistema nerviós.

yoga

Let's Play (activitat en llengua anglesa)

Let’s Play (Aprenem a jugar) és una activitat per acompanyar l’infant a descobrir i inventar noves possibilitats del joc. L’activitat promou jugar a l’aire lliure i estimula la imaginació i la creativitat dels infants. Les oportunitats de l’aprenentatge no formal són nombroses i més en l’espai obert, on els nens tenen la possibilitat i total llibertat d’observar, explorar i experimentar per ells mateixos.

L’activitat Let’s Play pretén mostrar als infants jocs nous i activitats a l’aire lliure així, com també, jocs de taula amb l’objectiu de divertir-nos amb objectes tan simples com una corda, una pilota, amb allò que ens ofereix la natura com la sorra, les fulles, les pedres, a través de les cançons, balls i de gimcanes.